Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

Kiria Wiedenmeyer,
tha ithela na pou peite an einai eukolo pos tha ginei i diadikasia to Savvato gia tin epilogi ton exetaston tou KPG. Apo tis 9.30 mporoume na erxomaste?
Eycharisto ek ton proteron

Βεβαίως και μπορείτε να έρθετε από τις 9.30. Η διαδικασία είναι έλεγχος τεκμηρίων και μία απλή συνέντευξη με κριτήρια γλωσσικά και επικοινωνιακά. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του τμήματος γερμ. γλώσσας του ΕΚΠΑ σε λίγες μέρες.

7 σχόλια:

lioumpa είπε...

den ta katafera na eltho simera athina

dwieden@gs.uoa.gr είπε...

μην ανησυχείτε, θα σας ειδοποιήσουμε εκ νέου μετά τις γιορτές. Θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος στα ενημερωτικά σεμινάρια.

Βασιλική Κουβελέτσα είπε...

Το Σάββατο έδωσα στη συνέντευξη λάθος βαθμό πτυχίου και θα ήθέλα να το διορθώσω. Σας έστειλα και e-mail με τις λεπτομέρειες. Ελπίζω να μπορεί να γίνει κάτι. Ευχαριστώ

dwieden@gs.uoa.gr είπε...

Μην ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες των τεκμηρίων. Θα τα βρούμε όλα στον τελικό έλεγχο.

Γητευτής του Χρόνου είπε...

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά.
Με την παρακάτω αναφορά μου θα ήθελα αρχικά να επικροτήσω την προσπάθεια "ξεκαθαρίσματος" και αξιολόγησης των υπαρχόντων εξεταστών στο ΚΠΓ για την γερμανική ως Ξένη Γλώσσα.
Κανείς δεν είναι τέλειος, κανείς αναντικατάστατος, η διδακτική και η αξιολόγηση της γλωσσομάθειας είναι επιστήμες ζωντανές και όχι αμετασάλευτες! Ευκαιρίας δοθείσης με την παραπάνω αξιολόγηση το ΚΠΓ μπορεί να αποκτήσει την αξία και το κύρος που του αρμόζει αντικατοπτρίζοντας με τη σειρά του την ποικίλη εξεταστέα ύλη του και την εξαιρετική, σύγχρονη αντίληψη εξέτασης της παραγωγικής γλωσσικής ικανότητας μέσα από την διαμεσολάβηση, για την οποία και βρίσκομαι ήδη στην εξέλιξη διδακτορικής διατριβής.


Θα ήθελα να γνωρίζω, όπως φαντάζομαι και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, που εξετάστηκαν, ποιές ήταν οι 2 κυρίες στον "βωμό" των εξιολογητριών μας εκτός από τις πολύ γνωστές για το επιστημονικό τους έργο και την αξία τους στον χώρο κυρίες Βηδενμάιερ και Μπατσαλιά και με ποιά κριτήρια βρέθηκαν στη θέση αυτή.

Σας ευχαριστώ θερμά και εκτιμώ ιδιαίτερα την προσφορά σας στο χώρο.

Καλή χρονιά!

stellatsop είπε...

Δεν είμαι αξιολογητής του ΚΠΓ, αλλά ελπίζω να γίνω (τελείωσα φέτος τη Γερμανική του ΕΚΠΑ). Μπήκα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, κατέβασα τις αιτήσεις για ένταξη στο Μητρώο εξεταστών, αλλά δεν σας κρύβω ότι μου έκανε εντύπωση η ημερομηνία:2005. Έχει αλλάξει η διαδικασία, ή πράγματι αρκεί να στείλω αυτές τις αιτήσεις; Επίσης, πρέπει να τις αποστέλλω συγκεκριμένη ημερομηνία; Η ημερομηνία αποστολής θα είναι προφανώς μετά τον 09.08. Πότε περίπου δηλαδή θα γίνουν τα σεμινάρια για όσους έκαναν μετά τον 9ο του '08 και κατ'επέκταση πότε ενδέχεται πράγματι να χρειαστεί να παρέχω τις υπηρεσίες μου, αν βέβαια επιλεχθώ; Ελπίζω να είναι εύκολο να μου απαντήσει κάποιος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Unknown είπε...

Αξιότιμη κυρία Wiedenmeyer θα ήθελα να με ενημερώσετε αν θα ξαναγίνουν συνεντεύξεις για αξιολογητές στο ΚΠγ. Σας ευχαριστώ....